ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοί είμαστε

Ένα βήμα πιο κοντά στην αποκατάσταση σας

 
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η επιθυμία μας να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, μας προέτρεψε να ακολουθήσουμε τον κλάδο της φυσικοθεραπείας.
 
Το πάθος μας για προσφορά, μας ώθησε σε μια καριέρα επικεντρωμένη στα προβλήματα των ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων. Όσοι μας εμπιστεύονται, απολαμβάνουν τη βέλτιστη ανάκαμψη, ενώ η ομάδα μας συνεχίζει να εκπαιδεύεται για να πληροί τις προϋποθέσεις σε διάφορες τεχνικές θεραπείας όπως: ο βελονισμός, ο χειρισμός της σπονδυλικής στήλης, η θεραπευτική άσκηση, η μυοπεριτονιακή θεραπεία, και το manual therapy.
 
Ειδικευόμαστε στην επίλυση ορθοπεδικών, νευρολογικών και αθλητικών προβλημάτων.
 
Σε συνεργασία μαζ σας, βρίσκουμε στρατηγικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση.
 
Κύριος στόχος της φυσικοθεραπείας είναι να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε είδους προβλήματα που σας δυσκολεύουν καθημερινά, όπως ορθοπεδικά και νευρολογικά, δίνοντάς σας παράλληλα τα εργαλεία για να έχετε πλήρη κυριότητα του σώματός σας.
 
Οι έμπειροι φυσικοθεραπευτές μας θα σας καθοδηγήσουν στις θεραπείες σας, με τη συμμετοχή σας σε κάθε βήμα.
 
Ο πόνος επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής σας. Επομένως, ο δικός μας σκοπός είναι να ακολουθήσουμε μια στοχευμένη προσέγγιση για την ανάρρωσή σας, αναπτύσσοντας αποτελεσματικές λύσεις.