Ποιοί είμαστε – Back2 Health

Ποιοί είμαστε

Ένα βήμα πιο κοντά στην αποκατάστασή σας


Αρχικά, λαμβάνουμε ένα ιστορικό των προβλημάτων σας, το οποίο θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τυχόν περιοχές ανισορροπιών που θα βελτιωθούν καθώς ξεκινά το ταξίδι σας για ανάκαμψη.

Στη συνέχεια, συνεργαζόμαστε για να σας ενθαρρύνουμε σε ένα κοινό σχέδιο αποκατάστασης, εξετάζοντας παράλληλα τις πιθανές θεραπείες με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Με τον τρόπο αυτό, σας βοηθάμε να κατανοήσετε την ουσία και τα οφέλη της θεραπείας σας, και αυτό σας επιτρέπει μια καλυτερη προσέγγιση για την επίτευξη των αποτελεσμάτων που επιθυμείτε.

Στο επόμενο στάδιο, προσπαθούμε να ενδυναμώσουμε το σώμα και το μυαλό σας, δίνοντάς σας μια αίσθηση κυριαρχίας, ώστε να αντιμετωπίσετε όλα τα παθολογικά στοιχεία, ως προς την επίτευξη του στόχου που έχουμε ορίσει μαζί.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η επιθυμία μας να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, μας προέτρεψε να ακολουθήσουμε τον κλάδο της φυσικοθεραπείας.


Το πάθος μας για προσφορά, μας ώθησε σε μια καριέρα επικεντρωμένη στα προβλήματα των ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων. Όσοι μας εμπιστεύονται, απολαμβάνουν τη βέλτιστη ανάκαμψη, ενώ η ομάδα μας συνεχίζει να εκπαιδεύεται για να πληροί τις προϋποθέσεις σε διάφορες τεχνικές θεραπείας όπως: ο βελονισμός, ο χειρισμός της σπονδυλικής στήλης, η θεραπευτική άσκηση, η μυοπεριτονιακή θεραπεία, και το manual therapy.


Ειδικευόμαστε στην επίλυση ορθοπεδικών, νευρολογικών και αθλητικών προβλημάτων.

Σε συνεργασία μαζ σας, βρίσκουμε στρατηγικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση.

Κύριος στόχος της φυσικοθεραπείας είναι να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε είδους προβλήματα που σας δυσκολεύουν καθημερινά, όπως ορθοπεδικά και νευρολογικά, δίνοντάς σας παράλληλα τα εργαλεία για να έχετε πλήρη κυριότητα του σώματός σας.


Οι έμπειροι φυσικοθεραπευτές μας θα σας καθοδηγήσουν στις θεραπείες σας, με τη συμμετοχή σας σε κάθε βήμα.

Ο πόνος επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής σας. Επομένως, ο δικός μας σκοπός είναι να ακολουθήσουμε μια στοχευμένη προσέγγιση για την ανάρρωσή σας, αναπτύσσοντας αποτελεσματικές λύσεις.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γκιόκας Παναγιώτης

Physiotherapist - Manual therapist

Ο Παναγιώτης είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής του Πανεπιστημίου Queen Margaret, του Εδιμβούργο, και έχει αφιερώσει το χρόνο του στη μελέτη της ανθρώπινης ανατομίας, έχοντας καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στην πράξη λείπουν οι απλές λύσεις.

Το πάθος του τον ώθησε σε μια καριέρα επικεντρωμένη στα προβλήματα των ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων. Επιπλέον, για να παρέχει σε αυτούς που τον εμπιστεύονται τη βέλτιστη ανάκαμψη, ο Παναγιώτης συνέχισε να εκπαιδεύεται για να πληροί τις προϋποθέσεις σε διάφορες τεχνικές θεραπείας όπως: ο βελονισμός, ο χειρισμός της σπονδυλικής στήλης, η θεραπευτική άσκηση, η μυοπεριτονιακή θεραπεία, και το manual therapy.