ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Φυσικοθεραπεία

Εξατομικευμένες θεραπείες

Κατανοούμε ότι κάθε ασθενής είναι μοναδικός με ξεχωριστούς στόχους, απαιτήσεις απόδοσης και τρόπους ζωής. Αυτό σημαίνει ότι οι θεραπείες μας, θα προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες του και θα βασίζονται στους συγκεκριμένους παράγοντες που συμβάλλουν στα συμπτώματά του.

Στο Back2Health σας προσφέρουμε κάθε φορά και περισσότερα…

Η ομάδα μας δεσμεύεται να σας παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας για την πάθησή σας. Σας ακούμε και σας κοιτάμε προσεκτικά, ώστε να βρούμε την βασική αιτία του προβλήματός σας. Πιστεύουμε στη θεραπεία του ατόμου και όχι στα συμπτώματα. Συνδυάζουμε τέχνη και επιστήμη μαζί για να βρούμε την καλύτερη λύση για την κάθε πάθηση.
 
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας το συντομότερο δυνατό. Οι άριστα εκπαιδευμένοι θεραπευτές μας είναι ενημερωμένοι, ώστε να μπορούν πάντα να σας παρέχουν την πιο σύγχρονη, τεκμηριωμένη και ολοκληρωμένη δυνατή φροντίδα. Πιστεύουμε ότι η γνώση είναι δύναμη και αυτός είναι ο λόγος που όχι μόνο σας διορθώνουμε, αλλά σας διδάσκουμε τι πήγε στραβά, ώστε να συμμετάσχετε κι εσείς στην πρόληψη και τη συντήρηση της καλής σας κατάστασης.

Προσέγγιση με πολυτροπική θεραπεία

Η εμπειρία μας δείχνει ότι η καλύτερη προσέγγιση στην αποκατάσταση περιλαμβάνει μια προσέγγιση πολυτροπικής θεραπείας. Αυτό περιλαμβάνει ένα συνδυασμό χειρωνακτικών θεραπειών, θεραπευτικών ασκήσεων, εκπαίδευσης, ιατρικού βελονισμού και άλλων τρόπων, όπως λέιζερ, υπερήχων, ηλεκτροδιέγερσης και κρουστικού κύματος. Ο φυσιοθεραπευτής σας, θα καθορίσει τον καλύτερο συνδυασμό για εσάς και την κατάστασή σας.
 
 

Βοήθεια στη διαχείριση των τραυματισμών

Ο στόχος μας στο Back2Health είναι, να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε γνώση της κατάστασής σας, ώστε να είστε σε θέση να διαχειριστείτε τον τραυματισμό σας μέσω μεθόδων αυτοθεραπείας και προδιαγραφικών ασκήσεων. Ελπίζουμε να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε τον έλεγχο του τραυματισμού σας και να αποτρέψετε τις υποτροπές.
 
 
moiros-pre-image