Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στην φυσικοθεραπεία

Στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στη φυσικοθεραπεία Το κέντρο φυσικοθεραπείας Back2Health, είναι άρτια εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να σας παρέχει υπηρεσίες αιχμής και υψηλής ποιότητας, βελτιώνοντας άμεσα την κατάσταση της υγείας σας. 

Δείτε παρακάτω τον εξοπλισμό που διαθέτουμε : 

TECAR

Το Tecar (Θεραπεία Κεραμικών Ρευμάτων) είναι μια μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιείται στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Η τεχνική αυτή συνδυάζει τα ιδιότητες της ραδιοσυχνότητας με τη χρήση κεραμικών ηλεκτροδίων για τη μετάδοση της ενέργειας στον οργανισμό.

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ηλεκτροθεραπεία είναι μια φυσικοθεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα για θεραπευτικούς σκοπούς. Αυτή η θεραπεία χρησιμοποιείται σε διάφορες καταστάσεις, όπως μυϊκοί τραυματισμοί, πόνος, ανακούφιση φλεγμονών, και ανάκαμψη από χειρουργικές επεμβάσει

ΔΙΑΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ

H Διαμαγνητική Αντλία πρόκειται για μια καινοτόμα επαναστατική συσκευή, για την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και κακώσεων! Το υπερπαλμικό Μαγνητικό Πεδίο της συσκευής δίνει τη δυνατότητα επίτευξης υψηλότερων επιδόσεων από τις συμβατικές θεραπείες.

CUPPING

Το "cupping" είναι μια θεραπευτική τεχνική που περιλαμβάνει την τοποθέτηση κυπέλλων στο δέρμα, δημιουργώντας ένα κενό που ελκύει το δέρμα και τον μυ, προκειμένου να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος και να ανακουφιστούν οι μύες. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται για τη μείωση του πόνου, την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και την ανακούφιση από μυϊκή ένταση.

ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ

Ο "κρουστικός υπέρηχος" αναφέρεται συνήθως στη μέθοδο εικονικής απεικόνισης που χρησιμοποιεί τις αρχές της κρουστικής και του υπερήχου για να δημιουργήσει εικόνες με μεγάλη ανάλυση. Συνήθως, αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται στον τομέα της ιατρικής, ειδικότερα στην υπερηχογραφία.

LASER

Η τεχνολογία LASER στη φυσικοθεραπεία χρησιμοποιείται για ανακούφιση πόνου, επιτάχυνση επούλωσης πληγών, μείωση φλεγμονών, βελτίωση κυκλοφορίας αίματος και ελαχιστοποίηση επιπτώσεων οστεοαρθρίτιδων. Ο εξοπλισμός LLLT χρησιμοποιείται υπό επίβλεψη ειδικών για αποτελεσματική θεραπεία.

ΔΙΑΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΓΕΡΤΗΣ

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο στην θεραπεία των Μυοσκελετικών και Νευρολογικών παθήσεων. Ο Μαγνητικός Διεγέρτης προκαλεί την διέγερση των μυικών και νευρικών ινών μετά από εφαρμογή της κεφαλής του Μαγνητικού Διεγέρτη στο συγκεκριμένο επώδυνο σημείο.

ΜΠΟΤΕΣ ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η πρεσσοθεραπεία, γνωστή επίσης ως μπότες πρεσσοθεραπείας, αναφέρεται συνήθως σε έναν τύπο θεραπείας που χρησιμοποιεί πίεση για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λειτουργίας του λάδιου στα πόδια. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως οι φλεβίτιδες, η οίδημα, ο πόνος και άλλα προβλήματα ποδιών.

CRYOSHOCK

Χάρη στις ιδιότητες αυτές, η θεραπεία CRYO T-SHOCK ενδείκνυται για ένα μεγάλο φάσμα παθολογιών, και η εφαρμογή του μπορεί να γίνει τόσο στο οξύ οσό και στο υποξύ και χρόνιο στάδιο. Ενδεικτικά αναφέρονται: Αυχεναλγία, Οσφυάλγια, Διαστρέμμα, Επικονδυλίτιδα, Θλάσεις- Κακώσεις μυών και αρθρώσεων